Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere.

joi, 2 decembrie 2010

Momente



   Sunt momente in care ai vrea sa te intorci,sa poti face compromisuri,sa poti lupta indiferent de motivele care te pot face sa renunti.Beatitudinea in care traiesti nu ti-o poate fura nimeni,e a ta pana in clipa in care renunti TU la ea,constient sau nu.

   Poate gandurile-ti(sau,mai degraba,sentimentele) sunt echivoce,poate buzele-ti arse de amar au nevoie de un gram de miere.Pare ca totul sa se fi schimbat:banalul a devenit complex,iubirea s-a transformat intr-un sentiment nepur si simplu,ura a urcat pe scara intensitatii la cel mai inalt nivel.

   Privirile celorlalti sunt atat de ambigue,chipurile inexpresive,trupurile lipsite de orice admiratie;poate au ceva frumos,insa au cunoscut arta disimularii.In plus,ezitarile tale nu par a avea un final,continua in nestire.Putere…puterea de a merge mai departe,de a fi indiferenta,de a lupta doar pentru propriile interese,in ce desert a disparut ea acum?

   Zarea pare a fi sumbra,norii(inexistenti) par a aduce furtuni(in inima).Iar pesimismul!Nu va disparea nicicand.Din nou pesimism,dar soarele parca-ti surade.Doar inchide ochii!

   Sunt momente in care ai vrea sa te opresti pur si simplu,sa nu mai faci nimic,doar sa…taci.Taci!Ai vrea doar sa privesti,sa simti,sa cugetezi si…sa iubesti din nou!Da…sentimentul acela ce te conduce spre extaz a disparut de ceva vreme;inima se simte si ea pustie uneori,iar gandurile nu mai pot privi decat in directia lucrurilor insignifiante,pentru ca celelalte au disparut.    Ai vrea adesea sa te scurgi ca nisipul pe sticla unei clepsidre sparte,ajungand apoi sa te ineci in valurile azurii ale marii.

   Sunt momente in care ai vrea doar sa respiri linistita si sa privesti frumosul,fara a mai implica altceva.

5 comentarii:

  1. Servus,

    îţi recomand să spargi textul în paragrafe. Va fi mai uşor de citit.

    De asemenea îţi recomand să te foloseşti de bold, italic şi/sau underline ca să scoţi în evidenţă anumite cuvinte.

    Iar în final,dacă ai introduce o poză în text, cred că ai creşte foarte mult estetica articolelor tale, ar complimenta stilul tău mai artistic de a scrie.

    Succes.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de sfaturi>:D<.Voi tine cont de ele pe viitor!

    RăspundețiȘtergere
  3. am citit postul tau de vro 3 4 ori si m-a impresionat
    pare ca raul intuneca binele
    frumos post felicitari

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceste momente exista cu adevarat si in viata mea si cred ca in viata oricui...
    Le-am simtit si este exact cum ai scris tu aici.
    Felicitari! Scri foarte frumos.

    :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos, felicitari! Ma umple de bucurie faptul ca esti in cautarea frumosului, esti speciala. Incearca sa te inscrii intr-un cenaclu literar, vei vedea ca iti va si placea si iti va fi si de folos.
    Eu ti-am dat eticheta "placut", interesant mi se pare nesemnificativ pentru un text literar. Prefer literatura care delecteaza :)

    RăspundețiȘtergere