Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere.

vineri, 25 februarie 2011

Tu...eu



  Intr-o lume in care relativ toti sunt dominati de egoism,fariseism,invidie sau orice alt sentiment similar,tu esti ca un luceafar,esti o raza eclatanta care sper sa ma lumineze mereu.Straniu!Simt fiori doar privindu-te,ascultandu-te!Ador sa-mi spui ca ma iubesti,sa ma privesti.

  Vreau sa ma atingi si astfel sa zburam impreuna spre infinit,sa ma saruti si sa urcam spre cel mai inalt varf al iubirii.

  Nu-mi doresc mai mult...doar sa ma iubesti si sa ma intelegi.Sunt atatea lucruri pe care subconstientul le face,eu incerc sa le evit,insa nu reusesc.Mi-as dori sa am mai multa ambitie.Stiu...vei spune iar ca nu intelegi.Eii bine...nici eu nu inteleg,dar poate ca nici nu vreau.Continui inconstient sa fiu un om banal...

  Vreau ca zambetul meu sa nu mai fie fariseic,ca ochii mei sa nu mai fie inundati de lacrimi,ca buzele mele sa le cheme doar pe ale tale.Vino !Am nevoie de tine.Protejeaza-ma!Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai spune ca intelegi si chiar sa fie adevarat,nu doar cateva cuvinte lipsite de adevar care,poate crezi inutil,m-ar putea face euforica.Ti-as multumi inca o data ca-mi oferi iubire...


  Uneori as vrea sa plec,alteori sa raman.Ma simt singura,doar cu suferinta,capriciile mele infantile,pe care nu vreau sa le mai posed.Mi-as dori sa raman doar cu mine...si apoi cu tine.Imi lipsesti,imi lipsesc buzele tale.Vreau sa-ti vad clarul ochilor acum!Cata incapatanare!Cat de puerila!
Poate...dar am devenit dependenta de tine...

6 comentarii:

  1. Foarte frumoasa creatie gargarito ! Imi place :> :> Tine`o tot asa !!!!!! :* :* :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Stefania, sunt administratorul blogului conflictelumii, dar baza mea online este plecatdeacasa.net.
    Te trec la blogroll, pe conflictele lumii.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este o melodie tare draguta si se potriveste si cu imaginea :P

    RăspundețiȘtergere