Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere.

marți, 26 aprilie 2011

A ta revenire in trecut



   Sa stii ca iubirea nu mai exista,cel putin pentru tine.Iubesc si ceea ce iubesc nu-ti poarta numele...am aspirat la o fericire care sa nu te implice pe tine,la nutrirea unor sentimente de dragoste pentru altul si sa stii ca am reusit.Poate uiti un lucru : am obtinut mereu ceea ce mi-am dorit,chiar daca uneori timpul nu-mi era un aliat,chiar daca erau atatea amintiri care-mi reveneau in minte.Nu voi inceta niciodata sa sper,sa visez si,mai presus,de toate,sa fiu ambitioasa.Voi lupta impotriva ta,impotriva a tot ceea ce-mi face rau.




   Sunt atat de fericita acum,am zis-o candva si astazi sunt mai convinsa ca oricand ca ingerul meu pazitor imi va sterge mereu orice urma de regret,de lacrima,de o iubire care nu ar fi trebuit sa existe : « Nisipul din clepsidra se va scurge in favoarea mea ».Ei bine,a venit clipa aceea,acum mie imi e bine,iar tie iti este rau.Acum tu esti cel care-si regreta greselile.Iti doresti ceea ce ai pierdut,chiar daca este foarte probabil ca nici macar tu nu vrei sa accepti asta.

   Cat de frumos imi e zambetul acum,ce bun e gustul invingerii!Asteptam cu nerabdare clipa in care voi triumfa,pentru ca stiam ca va veni curand,clipa in care,in sfarsit,voi simti cum suferi,cum lacrimile iti vor sterge chipul,cum universul tau se va invarti doar in juru-ti,cum vei regreta ca ai oferit prea multa iubire,ca nu ai fost indiferent cand trebuia,ca nu ai impus anumite cerinte,ca ai acceptat sa fii prins in mrejele unei persoane malefice,unei persoane care doar isi urmarea scopul.




   Bingo !Am castigat !Singura diferenta este ca eu m-am vindecat...tu...vei cere mereu ceea ce ai pierdut,voluntar sau nu,ceea ce ai lasat sa-ti scape sau ceea ce nu ti-a apartinut niciodata.Ce simti ?Ura,dispret ?Sau iubire ?Cate sentimente...cate ganduri...intentii...aspiratii...

   Simti ca persoana de alaturi nu a fost franca,ca ti-a luat si ultimul strop de iubire,ca ti-ai pierdut chiar si respirul,clarul ochilor,luminozitatea chipului,dulceata buzelor,asa-i ?Simti ca vrei sa revii in trecut,ca sentimentele de iubire,pe de o parte,si cele de ura,pe de alta parte,sunt pregatite pentru a intra intr-un atroce conflict...cata umilinta !

   Sincer,nu credeam ca voi spune asta,insa,ador sa stiu ca suferi...Shh...nu a auzit nimeni !Am spus-o in soapta !Stiu ca orgoliul nu-ti permite ca ceilalti sa-ti afle adevaratele sentimente.Pentru tine,orgoliul este cel mai important...


  Imi vei mai auzi soaptele,iti voi repeta la nesfarsit:Ador sa stiu ca suferi,ador sa stiu ca suferi,ador sa...

11 comentarii:

  1. nimic nu e mai romantic ca iubirea adolescentina sau ca iubirea primei tinereti.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce frumos articol si blog... sincer, m-ai facut sa imi amintesc de adolescenta- cleipele astea de macinare interioara continua, iluzii, vise...nici nu-mi vine a crede ca am uiatat si de partida de casino online promisa vecinului...blog-ul tau m-a captivat intr-atat incat diminetaa mi-am petrecut-o citind)pentru prima data- probabil)

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos blog..frumoase articole..bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu voi inceta niciodata sa sper,sa visez ...foarte frumos...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. a visa..a spera sunte printre cele mai frumoase lucruri!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vorba aia roata se intoarce...acum a venit randul tau sa zambesti :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Orgoliul este unul dintre cele mai rele si urate lucruri pe care omul le a primit! Daca am putea sa scapam de el lumea ar deveni mai buna si mai frumoasa :) Merita sa incercati!

    RăspundețiȘtergere