Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere.

luni, 24 mai 2010

Ezitare



   Sunt convinsă că fiecare a ezitat la un moment dat să facă,să spună,să simtă ceva,fie că era vorba de o iertare,de un regret,de un "te iubesc" sau de un "te urăsc".Însă şi acele ezitări sunt benevole...într-adevăr,uneori o facem cu un motiv întemeiat,dar alteori?De ce e atât de greu să-ţi exprimi sentimentele,să-ţi arăţi lăuntricul şi să spui ceea ce gândeşti?De ce ne ascundem şi ne este teamă?Oricum totul este iminent...ne agăţăm doar de lucrurile insignifiante şi pe cele care au o adevărată valoare le aruncăm la gunoi.

   Recunosc,poate am avut prea multe ezitări...poate dacă nu le-aş fi posedat,ar fi fost mai facil prezentul meu,aş fi zâmbit mai des şi le-aş fi demonstrat tuturor că în orice clipă cât de grea voi putea să am orice-mi doresc,dar nu...mă mint inutil!Nici eu nu-mi dau seama de ce divulg atâtea secrete,de ce sunt atât de transparentă uneori şi de ce nu-mi accept eşecurile...Nu mai trăiesc în acel paradis eclatant,pentru că,inconştient,m-am maturizat mult prea devreme.Aş fi preferat să mai dureze acele clipe în care eram necoaptă,în care luam suferinţa drept fericire şi aveam mereu ochii închişi trăind într-o constantă beatitudine.

   Chiar şi acum,ezit să cred că nu mă pot întoarce în trecut,că nu mai pot retrăi anumite momente şi că trebuie să mă confrunt cu această realitate crudă,o realitate pe care nu o pot accepta din pricina superficialităţii de care dă dovadă întreaga comunitate.Simt cum mă sufoc treptat,cum pulsul-mi slăbeşte,cum ochii-mi înlăcrimaţi se închid uşor...sper că este din pricina oboselii şi mă voi trezi dimineaţă.

3 comentarii:

  1. :) da.. is 3 chestii de zis aici ..

    1. ezitarile de care vorbesti sunt cateodata foarte bune deoarece, eu cel putin am invatat ca uneori este mult mai bine sa lasi sentimentul in mijlocul sufletului decat sa-l expui si mai apoi sa te expui... deoarece unele persoane vazandu-ti sentimentele pe care le arati in mod deliberat, tind sa te amageasca stiind ca orice ar fi tu oricum nu vei comenta..pentru ca ti-ai expus deja sentimentul pe care sufletul tau il poarta.

    2. maturizarea este oarecum direct proportionala cu trairile tale.defapt asta este maturizarea, totalitatea trairilor pana la un anumit moment.. daca esti o fata care nu avut probleme (in familie, de socializare, la scoala.. etc. ) esti o persoana in curs de maturizare, daca esti una din persoanele cu probleme in viata, gen neajunsuri, "ghinion nativ", esti un om matur.. maturi suntem atunci cand stim sa luam o decizie buna la un anumit moment..gandim matur, ne comportam ca un matur, respiram maturitate..
    .. nu exista varsta standard de maturizare, deci nu te speria.. oamenii maturi gandesc lucid :) , cu siguranta, deci, maturitatea nu este un lucru rau . orice varsta ai avea.. iar maturitatea nu strica, copilaria.. poti fi un copil matur, nu trebuie neaparat sa fi imatur sa fi copil :)

    si 3.. scrii foarte frumos, cghiar imi place sincer.. :* si nu este doar un raspuns elegant la posturile tale, e pur si simplu o idee pe care mi-am facut-o citindu-ti blogul :)

    sa ai grija de tine, frumoaso :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca iti place ce/cum scriu ,poate pentru ca vine din ceea ce gandesc .Merci inca odata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarul este ca tu chiar ai talent si cum zicea in commentul anterior... scrii foarte frumos !
    Pe viitor sper sa postezi cateva creatii mai "colorate" asa, mai euforice !
    Hai, ai grije de tine ! :*

    RăspundețiȘtergere