Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere.

sâmbătă, 27 februarie 2010

Noi in trecut,doar eu in prezent...



   Oare de ce a trebuit sa pleci si sa ma lasi aici singura,fara tine?Te vei intoarce?...va fi prea tarziu...altcineva a stiut sa ma faca sa zambesc,sa vad lumina unde totul era obscur,sa observ puritatea unui ghiocel cand el era o simpla floare,sa simt parfumul imbatator al irisului cand el imi displacea...e hazardat sa iubesc din nou,sa am incredere in dragoste,afectiune si tandrete dupa tumultul din inima mea...as vrea sa il pot iubi,merita totul..dar nu ma lasi...ca de fiecare data tu esti de vina pentru tot.De ce a trebuit sa fii atat de egocentric?De ce?
   In pofida a tot ce s-a intamplat intre noi,a dezamgirii profunde care mi-ai produs-o eu te iubesc si te voi iubi mereu,desi in viata mea nu vei mai avea loc niciodata!

4 comentarii:

  1. Da, iubirile adolescentine sunt cele mai intense:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce patetic! In ziua de azi fetele la 15 ani deja au reusit sa aiba vreo 3 despartiri, si, culmea, daca le intrebi, pe toti i-au iubit, fie ca au fost cu ei 2-3 saptamani, fie 1 an, doi. Si emotiile traite in interior au o intensitate mai mare decat alea despre care se striga in gura mare...Dar, de, asa e adolescenta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La orice varsta iubesti,Ovidiu.Diferenta este ca dragostea nu se manifesta in acelasi fel.De-a lungul timpului,de la o iubire infantila se ajunge la una matura.Nu-mi spune ca tu,in adolescenta,nu ai zis macar o data ca iubesti,pentru ca nu te voi crede!

    RăspundețiȘtergere